(Bilde: Mark Rogers Photographer)
Den sjekke Alien-filen er klar for premiere. (Bilde: Mark Rogers Photographer)

JCB i hovedrolle i ny Alien-film

20 JCB-maskiner har en av hovedrollene når den nye Alien Covenant har premiere på førstkommende fredag.

Alien-filmene er blitt rene kultfilmer innenfor scifi-skrekk-sjangeren etter at den første var å se på lerretet i 1979. For den engelske maskinprodusenten JCB er dette det største produktplasseringsprosjektet de har deltatt i, siden hele 20 maskiner var rigget på plass under opptakene. Gravemaskiner, teleskoplastere og kompaktlastere spillte sine roller godt under opptakene i Sydney i Australia.

Samme med kjente navn som Michael Fassbender og Katherine Waterston ble maskinene innpakket i gull - en ideen som britisk filmregissøren og produsenten Ridley Scott kom opp med for å gi dem et futuristisk utseende.

Historien er satt hundre år fram i tid, og begynner med at mannskapet på romskipet "Covenant” får et nødsignal fra en annen planet, fra det som kan virke som et menneske.

Tross sterke advarsel fra nestkommanderende velger kapteinen likevel å undersøke saken nærmere.

Den 6. Alien-filmen kan absolutt være verdt et kinobesøk, om du liker scifi i kombinasjon med grøss!

Forsiden akkurat nå

Mye å gjøre ved tunnel i Kåfjord

Mye skal gjøres på begge sider av tunnelen gjennom Nordnesfjellet i Troms, som tas i bruk neste år. Oppgavene er sendt ut på en felles entreprise med anbudsfrist 4. juli. Den som får jobben skal blant annet sprenge 50 000 kbm fra en skjæring langs E6.
Les hele saken

Sikker hjemmeseier i Bergen

Staren fra Loddefjord i Bergen vil ha 40,85 millioner for en samlekontrakt i hjembyen. Det gir en ledelse på over 10 prosent. Den eneste anbyderen som ikke holder til i Bergen, ligger langt over de andre. Les hele saken