(Bilde: Mark Rogers Photographer)
Den sjekke Alien-filen er klar for premiere. (Bilde: Mark Rogers Photographer)

JCB i hovedrolle i ny Alien-film

20 JCB-maskiner har en av hovedrollene når den nye Alien Covenant har premiere på førstkommende fredag.

Alien-filmene er blitt rene kultfilmer innenfor scifi-skrekk-sjangeren etter at den første var å se på lerretet i 1979. For den engelske maskinprodusenten JCB er dette det største produktplasseringsprosjektet de har deltatt i, siden hele 20 maskiner var rigget på plass under opptakene. Gravemaskiner, teleskoplastere og kompaktlastere spillte sine roller godt under opptakene i Sydney i Australia.

Samme med kjente navn som Michael Fassbender og Katherine Waterston ble maskinene innpakket i gull - en ideen som britisk filmregissøren og produsenten Ridley Scott kom opp med for å gi dem et futuristisk utseende.

Historien er satt hundre år fram i tid, og begynner med at mannskapet på romskipet "Covenant” får et nødsignal fra en annen planet, fra det som kan virke som et menneske.

Tross sterke advarsel fra nestkommanderende velger kapteinen likevel å undersøke saken nærmere.

Den 6. Alien-filmen kan absolutt være verdt et kinobesøk, om du liker scifi i kombinasjon med grøss!

Forsiden akkurat nå

HAK bygger om på Rørvik

For 118 millioner kroner skal HAK Entreprenør fra Alta bygge om Rørvik fergeleie i Sør-Trøndelag. Klagefristen har ikke gått ut, men det var bare to anbydere, og den andre har gjort det klart at det ikke blir noen klage. Les hele saken

Fyrste Rogfast-kontrakt kunngjort

Den fyrste av fem entreprisar på Rogfast-prosjektet er no lyst ut. Kontrakten gjeld prosjektering og driving av to parallelle adkomst- og ventilasjonstunnelar, kvar med ei lengd på 1 980 meter. Anbodsfristen er satt til 28. september. Les hele saken