Multiconsult fikk fem av seks rammeavtaler på ferjefri E39

Multiconsult skal levere konsulenttjenester innen risikoanalyser, RAMS, sikringsanalyser, ROS-analyser og CDF, brann- og eksplosjonsberegninger til ferjefri E39.

Redaksjonen Våre Veger
16. juni 2017 - 12:51

- Dette er viktige avtaler for å kunne levere tjenester til en av våre største kunder. Vi er derfor svært stolte av at vi har nådd fram i skarp konkurranse med mange konkurrenter, sier Tor Arne Melhus, markedssjef for Samferdsel i Multiconsult.

Prosjektet går ut på å gjøre strekningen fra Kristiansand til Trondheim ferjefri. Det tar i dag 21 timer å kjøre denne strekningen. Uten de syv fergesambandene på strekningen, og med bedre veier mellom fjordkryssingene, kan man nesten halvere reisetiden til 11 timer. Avtalen om rammeavtalene ble vunnet i konkurranse mellom alle de store rådgivningselskapene i Norge, hvorav hele 18 tilbud kom inn.


God teamsammensetting og spisskompetanse

Multiconsult fikk tildelt rammeavtale på delkontraktene «Risikoanalyser», «RAMS», «Sikringsanalyser», «ROS-analyser», samt «CFD, brann- og eksplosjonsberegninger».

- I begrunnelsen kommer det frem at vi scoret høyt på riktig og spisset teamsammensetning, som vil medføre en svært god forventet leveransekvalitet.  Gjennom disse rammeavtalene vil Multiconsult kunne bidra til å utarbeide gode og effektive løsninger som sikrer solid utforming av Ferjefri E39. Kontraktene bekrefter vår sterke kompetanse og kapasitet innen transport og infrastruktursektoren, et viktig område for Multiconsult, sier Melhus.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.